selam.kardeşim.2B yasası ile ilgili yazını okudum.ve maalesef şovenist duygularla yazılmış sözler gördüm.2B yasası ile ilgili bir mağduriyetin olmadığı anlaşılıyor.şu anda antalyada 2B yasası ile ilgili mağdur olan ve orman vasfını yitirmiş hisse tapulu olarak gözüken yerden 1988 yılında aldığımız araziyi milli emlak mahkeme ile elimizden almaya çalışıyor ve yargıtayda temyizde.bazı araziler varki çoğunluğu böyle.yasanın tam olarak ne olduğunu bilmeden ahkam kesmişsin.senin canın yanmamış tabiki.dün itibariyle belediye bu duruma çare neler olunur denildiğinde söylediği sözler karşısında irkildim.kurunun yanında yaşdamı yansın.parasını verdik .plan imar geçmiş durumda.devlette devamlılık esastır değilmi.bana verilen haklar nasıl olurda iptal ediliyor.iki tane devletmi var haşa.sen 2B yasasını bir daha oku.şovenist duygulardanda vazgeç.konuya vakıf değilsin.Alanyada dedemden kalan vergisini verdiğimiz yerleri daha söylemiyorum.kurunun yanında yaşı götüren sözler söylemişsin.senden daha milliyetçi senden daha vatansever duyguları olanlarda var.bir düşüncenin temeli olmadan konuşmak kolayınıza geliyorsa onu bilemem.kültürünüzüde tartmıyorum.ama şunu bilinki hükümetle devlet aynıdır.devleti oluşturan kurumlar birbiri arasında kavga etmek için değil halkın,milletin refahı içindir.devlet dediğimiz olgu tüm bireylerin hakkını korumakla mükelleftir.senin dediğinle bu tür yakınmalarında tezat oluşturuyor.