Hoşgeldin Ziyaretçi, Giriş Yap yada Hemen Bize Katıl
CANLI SOHBET | EKLE
| DİL:

Tweet This
KAYDET:
RSS 1.0     RSS 2.0

Görüntülenme: 5199 - Toplam Mesaj: 8

Gönderen: ZorbaPsiko on 16/03/2009 15:25:05

Sevgili TürkSpace Üyeleri, 

TürkSpace'de profil fotoğrafı olarak sadece kendi fotoğrafınızı kullanabileceğinizi tekrar hatırlatmak isteriz. 

Dolayısıyla profil fotoğrafı olarak kendi fotoğrafınız dışında örneğin tanınmış ünlülerin veya profil fotoğrafı tanımına uymayan doğa fotoğraflarının kullanımı sitemizin kurallarına aykırıdır. 

Bu kurala uymayan üyelerin profil fotoğrafları yöneticiler tarafından silinecektir. 

Ayrıca uyarılarımıza rağmen bu kurala aykırı profil fotoğrafları yükleyen üyelerimizin üyeliklerini sonlandırmak zorunda kalacağımızı şimdiden dikkatinize sunarız. 

Profilimde fotoğraf olması şart mı?

Elbette şart değil. Profilinize fotoğraf eklemek tamamen size kalmış. 

Ancak şunu bilmenizde yarar var: İstatiklerimiz fotoğraflı profillerin diğerlerine göre 8 kat fazla mesaj aldığını, 28 kat fazla görüntülendiğini söylüyor. 

Profilinize en az bir fotoğraf eklediğinizde aradığınızda  önemli bir yol katetmiş olacaksınız.

Resim, avatar ,hayvan,logo vb resimleri fotagraf albümüne ekleyebilirsin 

profil resminize ise gerçek resminizi ekleyebilir isterseniz, (BOŞ) bırakabilirsiniz.

TurkSpace

idari Yönetim

• --------------------------------------------------------------

Gönderen: Qara_Eqreb on 14/03/2010 17:44:46

kendi fotomu yuklemk istiyorum amma  alinmiyor nasil budu edim

Başa Dön

Gönderen: Alek on 15/03/2010 18:15:04

SALAM NASILSINIZ

Başa Dön

Gönderen: CADALOZZ on 01/04/2010 12:31:01

ya ben neden sıfremı degıstıremıyorum!!

Başa Dön

Gönderen: nil_37 on 06/04/2010 14:34:07

ddkfxd yazdı:

TürkSpace'de profil fotoğrafı olarak sadece kendi fotoğrafınızı kullanabileceğinizi tekrar hatırlatmak isteriz. 

Dolayısıyla profil fotoğrafı olarak kendi fotoğrafınız dışında örneğin tanınmış ünlülerin veya profil fotoğrafı tanımına uymayan doğa fotoğraflarının kullanımı sitemizin kurallarına aykırıdır. 

Bu kurala uymayan üyelerin profil fotoğrafları yöneticiler tarafından silinecektir. 

Ayrıca uyarılarımıza rağmen bu kurala aykırı profil fotoğrafları yükleyen üyelerimizin üyeliklerini sonlandırmak zorunda kalacağımızı şimdiden dikkatinize sunarız. 

Ancak şunu bilmenizde yarar var: İstatiklerimiz fotoğraflı profillerin diğerlerine göre 8 kat fazla mesaj aldığını, 28 kat fazla görüntülendiğini söylüyor. 

Profilinize en az bir fotoğraf eklediğinizde aradığınızda  önemli bir yol katetmiş olacaksınız.

profil resminize ise gerçek resminizi ekleyebilir isterseniz, (BOŞ) bırakabilirsiniz.

TurkSpace

idari Yönetim

• Başa Dön

Gönderen: nil_37 on 06/04/2010 14:34:10

ddkfxd yazdı:

TurkSpace

idari Yönetim

• Başa Dön

Gönderen: RUFET194 on 07/04/2010 17:49:02

[quote="CADALOZZ"]

SALAM

Başa Dön

Gönderen: Kocakurt64 on 21/04/2010 02:18:58

Qara_Eqreb yazdı:

kendi fotomu yuklemk istiyorum amma  alinmiyor nasil budu edim

Başa Dön

Gönderen: mehmet_232 on 13/06/2010 21:12:12

ben zaten öyle bişe yapmadın bir ünlünün resmini katmadım

Başa Dön
    04/09/2010

Copyright © 2007-2009 TurkSpace, Inc. All rights reserved.