Hoşgeldin Ziyaretçi, Giriş Yap yada Hemen Bize Katıl
CANLI SOHBET | EKLE
| DİL:

Tweet This
KAYDET:
RSS 1.0     RSS 2.0

Görüntülenme: 299 - Toplam Mesaj: 3

Gönderen: KadirMNCHN on 15/04/2008 00:49:36

ITHAL; DEYINCE ASLINDA BURADAKI ILK AKLIMIZA GELEN DEGERLI SEYIN YURT DISINDAN GELMESI DEMEKTIR BURDA O IHTIYACI DUYULAN HER NEYSE  ONUN BURDA KALITELI ANLAMINDA DEGERSIZ OLDUGUNU GÖSDERIYOR NE GARIBKI O DEGERLI VARLIK ISTENIYOR GELIYOR:AMA HIC BIR DEGERI OLMUYOR;NE GARIPTIRKI KENDISININ ATASINI IHDIYACI OLANLAR ITHAL ETTIGINDE O DEGERLI VARLIGIN KIYMETINI O KADAR ANLAMISKI  OVARLIKDAN DAHA FASLASINI ISTENMIS DEGERSIZ BIRSEY OLUNSAYDI DAHA FAZLASINA GEREK YOKDU;;" ICIMIZDEKI DÜSMANI YENELIM LÜTFEN"

Gönderen: eylulum on 28/01/2009 00:03:26

valahi dogru söylemmissiniz, gelene kadar kiymetli geldikten sonra kendilerinin istedikleri forma sokmak istedikleri icin degerlerini kaybediyorlar

Başa Dön

Gönderen: profi on 11/04/2009 00:07:53

Kim ne derse desin, istedigi önyargiyi kullansin ithal damat ve gelinlere karsi:

almanyadaki ikinci nesil türk aileleri icerisinde yürüyen, cocuk sahibi olan ve cocuk yetistiren her türk ailesi icerisinde bir tane ithal var, ya koca yada kadin.

Almanyada dogmus büyümüs kadinlar ve erkekler evlendikleri zaman ise kisa süre sonra bosanma yoluna gidiyorlar.

Cevrenize bir bakin: hangi ikinci nesil türk ailesinde iki partnerde Almanyada dogmus büyümüs?

Ben bir erkek olarak almanyada dogmus büyümüs bir türk kadiniyla evlensem, onunla eminimki mutlu ve huzurlu bir aile sürdüremiyecegim. Bana bunu cevrem oldugunca gösteriyor. Yok özgürlükmüs, yok esit haklarmis...Üzerine kendini begenmislikde cabasi

Başa Dön

Gönderen: Fery on 15/04/2009 12:27:38

Ithal gelen kisilerin burda zorluk cektigini herkes biliyor...En basta kendim yasadim bu gibi durumlari...Ailelerinden Vatanindan kopup gelen bu kisilerin icinde hep bir hasretlik olacak,mutlu olsalarda, bu eksik bir mutluluk olacaktir...Hicbir gelenek, görenek,dini bilgi ögrenmemis yada ögrenmek istememis kisilerin, gelenleri anlayip,birbirlerine ayak uydurmalari cok zor...Bazilari da buraya gelip, ayak uyduracagim diye ,kendilerini komik duruma düsürdüklerinin farkinda bile degil...
Ben sahsen Türkiye´de yetisen biri degilse bu ithal damat yada gelini getiren kisiler,hic getirmemeli derim...Cünkü birbirlerini anlamalari yillar gecsede zor...Zaten Avrupa,Avrupa dedikleri Vatanimin bir karis topragina degisilmez,ne ahlaki acidan nede güzellik acisindan...Herkezin yetistigi yerde mutlu olacagina inananlardanim...Avrupa´daki okullarda özgürlük diye egoistlik,ruhsuzluk ögretiyorlar...Gelenlere yazik oluyor...

--------------------------------------------------------------
NE MUTLU TÜRK´ÜM DIYENE...
Başa Dön
04/09/2010

Copyright © 2007-2009 TurkSpace, Inc. All rights reserved.